söndag 24 februari 2013

sportlovet i ett och samma inlägg.

Glömde ju systemkameran hemma så här är bilder med iphonen som togs under veckan. Jag i backen!Massa snö och sol, tyvärr försvann solen efter halva veckan och det började snöa jättemycket istället. 
Började läsa Chris Colfers debut roman Land of Stories de sista dagarna. En historia om två tvillingar som försvinner i sagornas land och måste hitta olika ledtrådar för att komma tillbaka till verkligheten. Ett måste när man är ute och resen, en ny vogue! Tänkte först köpa den tyska men när Cara är på omslaget av den brittiska så kan man inte låta bli att ta den brittiska istället. 
På två dagar läste jag också ut denna, så sorglig och fin. Precis som första men mycket mer känslor och du får lära känna personerna ännu bättre. 
Denna bild tog i väntan på färjan på väg hem. Vi åkte från hotellet klockan fyra och trodde att vi skulle hinna med ett eller tre färjan för det har vi hunnit alla andra år men när vi kommer till Tyskland är det snöoväder och det går bara långsammare och långsammare. På vägen såg vi lastbilar som hade kört av vägen och långa köer på motsatta körbana, kaos som sagt. Till sist hann vi med fem färjan och kom till Lund nio på kvällen, tur att jag hade böcker + filmer att kolla på under resan! 

Nu är jag hemma och ska börja blogga som vanligt igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar