söndag 10 november 2013

9 appar att ladda ner direkt.

Image and video hosting by TinyPicSktchy är en app för alla konstnärer som vill skissa porträtt men vill inte använda bilder som man inte får använda men här lägger personer upp bilder som de själva tagit som man faktiskt får rita av. Du fotar din skiss och den läggs då ovanför orginalbilden, smidigt men synd att mobilskärmen är så liten.  Image and video hosting by TinyPicPodcaster säger ganska mycket genom namnet, det är radioprogram som man kan lyssna på när man har tid. Jag gör det oftast när jag cyklar till skolan eller tränar och mina favoriter är The Bugle, MuggleCast´s och NY Times Book Review men det finns verkligen något för alla.
Seene är lite som instagram fast dina bilder blir i 3D. Du har ett konto och följer andra men ända nackdelen är att det tar väldigt lång tid ta bilden, festa dig fram och ha ett föremål som står stilla. 
Image and video hosting by TinyPicJournal är en dagbok där du kan publicera text, bilder, ditt humör, plats och massa annat. Ganska skoj att kolla tillbaka på och lite privatare eftersom det inte är ett socialt media. Image and video hosting by TinyPicFitocracy är för alla träningsnördar men tänk på att träna för att må bra och inte bli snyggare, det är bara så att man blir självsäkrare på köpet. Här finns mål att uppfylla, massa olika övningar med videos och lite tips. Jag har bara testat det en gång så kan inte säga något bra eller dåligt om den, återkommer. Image and video hosting by TinyPicCity Guides av National Geographic  är perfekt för dig som ska resa. Här hittar du olika valutor, information om staden m.m. Finns också en version som kostar med lite mera tips och guider.  Image and video hosting by TinyPicEpic är som Vine eller Instagram, en videoapp men videon är i slow motion, riktigt coolt! Image and video hosting by TinyPiciMotion gör dina videos i stop motion. Image and video hosting by TinyPicMoves är din egna stegräknare, ganska roligt att se var man är hela dagen men den tar väldigt mycket batteri, synd.

Har du någon annan app som du tycker andra borde skaffa?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar